Lelki
Egészség
Fóruma

Témaindító bejegyzés: Tiltakozás a pályáztatási gyakorlat ellen - már 151 civil szervezet csatlakozott

2009-10-18 23:08:06

Kedves Barátunk!

 

A hazai pályáztatási rendszer átalakításáért indított civil mozgalom aktuális híreit az alábbiakban adjuk közre. Kezdeményezésünkhöz immár 151 civil szervezet csatlakozott. A csatlakozók listáját a csatolmányban olvashatja (Tiltakozzunk c. dokumentum). A kezdeményező szervezetek október 14-én sajtóközleményt adtak ki. A közleményt a csatolmányban olvashatja.

 

Ugyanezen a napon Gulyás József országgyĹąlési képviselő írásbeli kérdést intézett dr. Herczog László miniszterhez Civilek a létezés határán? címmel. A levelet teljes terjedelmében olvashatja a csatolmányban.

 

Október 15-én érkezett meg az NFÜ meghívója a következő tárgyalási fordulóra, mely október 21-én fog lezajlani. A megbeszélés után hírlevelünk útján minden csatlakozó szervezetet tájékoztatunk az eredményekről.

 

A hazai sajtó visszafogottan ugyan, de foglalkozik a civil pályáztatási rendszer ügyével. Az általunk fellelt megjelenéseket, valamint a mozgalom sajtóbeli megnyilvánulásait a következő linkeken olvashatja: http://papirorszag.wordpress.com/hirek-blog/, valamint http://papirorszag.wordpress.com/sajtoreflex/. Amennyiben Önnek tudomása van egyéb, a témával foglalkozó sajtóanyagokról, kérjük, küldje el az anyaghoz tartozó linket a következő címre: kozossegfejlesztok@gmail.com.

 

Továbbra is várjuk a csatlakozó szervezetek jelentkezését, valamint a kárvallott szervezetek történeteit ezen a címen: kozossegfejlesztok@gmail.com.

 

2009. október 16.

 

A kezdeményező szervezetek

 

Tiltakozás a pályáztatási gyakorlat ellen - dokumentumok


Válasz erre